Feiring av Allehelgensaften

Allehelgensaften 31. oktober ble feiret i stor stil med familiemesse der barn, ungdom og voksne kom utkledd som helgener. Under sangen «Oh when the saints go marching in…» kom alle marsjerende inn i inngangsprosesjon. Sangen gled videre til «kom la oss synge om helgener…» I tillegg til de utkledde små og store helgnene, var selvfølgelig de virkelige helgnene – som alltid under en messe– usynlig til stede sammen med oss, men denne dagen påropte vi noen av dem ekstra gjennom deler av allehelgenslitaniet til slutt.

I krypten fortsatte festen med mat og prat. Vi hadde en presentasjon med gjettekonkurranse hvem de ulike var kledd ut som. Det ble servert godterier, og vi så på helgenfilm. Selv om vi fylte Krypten, vil vi gjerne ha med oss enda flere neste år! Journalist fra avisen Dagen var til stede og laget en flott reportasje som ble publisert både på nettavisen og i den fysiske avisen.