Familiesøndag

Menigheten har startet opp med familiemesse hver første søndag i måneden kl 13, med arrangement etterpå. Denne måneden, 5. nov, hadde organist Amund med seg et av barnekorene som både deltok med nydelig sang under messen og bidro med lesninger. Midt i messen, som offertorieprosesjon,  inviterte Dom Gregor barna med til lysprosesjon. En liten jente gikk først med Mariastatuen – siden Jomfru Maria fører oss til Jesus. Deretter kom alle de andre med hvert sitt tente lys som ble båret rundt i kirken og frem til alteret som en gave av oss selv til Jesus Kristus, før lysene ble satt trygt og riktig plassert i sanden ved Maria-alteret: Sammen med Maria skal vi lyse vei til Jesus Kristus!

 Etter messen var det mange som koste seg sammen i Krypten med mat og prat, før vi gikk over til skolen og hadde egne samlinger for barna og for de voksne. Temaet for de voksne var: Konsekrasjon til Jesus gjennom Jomfru Maria. Også barna lærte litt om Maria og de hadde tid for lek.

13 personer – voksne, ungdommer og barn bestemte seg denne dagen for å starte forberedelser til konsekrasjon til Jesus gjennom Maria. De fikk individuell velsignelse av Dom Gregor i kirken. De skal i 33 dager, forberede seg etter den hellige Montforts metode, til konsekrasjonsdagen 8. des.

Neste familiemesse med familiearrangement blir søndag 3. desember.