Sakramentsandakt lørdag 20.februar

Plakat sakramentsandakt-page-0

Vakker Taizemusikk og bønn foran Alterets Hellige Sakrament som lyste opp i mørket i St Paul kirke sammen med skinnet fra en mengde stearinlys.  Voksne og ungdom sammen i tilbedelse. Dette ble velkomsten til de unge menneskene Mor Teresasøstrene og noen frivillige inviterte inn fra byens gater. Alle fikk tenne sitt telys for Kristus, fikk anledning til å bære frem sine anliggender til Ham som tørster etter sjelene.

Dette er et samarbeid mellom Mor Teresasøstrene, Fides og p Tao i Barmhjertighetens år. Alle er hjertelig invitert til å komme denne tredje lørdagskvelden i måneden. Ta gjerne med en venn eller flere. Neste tilbedelse er etter kveldsmessen 19.mars (kl 19-20.30)

 

 

 

anne solstrand og kirkebilder 2013-2015 164

anne solstrand og kirkebilder 2013-2015 170anne solstrand og kirkebilder 2013-2015 165