KUNNGJØRINGER SØNDAG 29. SEPT 2024

– I dag er det Caritas-søndag. Kollekten fra alle messene går derfor uavkortet til Caritas’ arbeid.

– Torsdag, 3. okt blir det først vesper kl. 18:30 med bønn for kall. Etter kveldsmessen kl. 19:00 inviterer vi til sakraments-tilbedelse til Jesu Hellige Hjerte frem til kl. 21:00 med velsignelse.

– Lørdag, 5. okt inviteres alle til Førstelørdagsandakt i kirken kl. 16.30.

– Søndag, 6.okt blir det familiemesse kl. 13 med kirkekaffe i Krypten etterpå. Ta med mat som du vil dele. Der vil også Gruppen «Maria, Alle Hjerters Dronning (MAHD)» ha samling med barna om rosenkransbønnen.

– Mandag, 7. okt. feirer vi Maria av Rosenkransen; det er også grunnleggingsdagen til «Missionaries of Charity». Mor Teresa-søstrene inviterer til tilbedelse for å takke Gud. Tilbedelsen starter etter kl. 11-messen og avsluttes før kveldsmessen. Hver time bes Rosenkransen på et annet språk. Vennligst kontakt Sr. Lieve dersom du ønsker å lede rosenkransen på ditt språk. Alle er hjertelig velkommen til å delta.

– Alle har vi hørt om oversvømmelsen i Sentral-Europa, bl.a. Polen. For å hjelpe flomofrene tar vi opp en ekstra kollekt i dag ved utgangen etter alle messene. Det er også mulig å gi en gave på Vipps: 111576, merk: Flom.

———————————————————————

Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i Krypten.