KUNNGJØRINGER SØNDAG 06. OKT 2024

– Vi minner om at Legfransiskanerne i Bergen har et åpent møte i dag på skolens personalrom fra kl. 13:30 av (etter kirkekaffen).

– Mandag, 7. okt feirer vi Maria av Rosenkransen; det er også grunnleggingsdagen til «Missionaries of Charity». Søstrene inviterer derfor til tilbedelse (start etter kl. 11-messen og slutt før kveldsmessen). Hver time bes Rosenkransen på et annet språk. Alle er velkomne!

– Menighetskontoret er stengt mandag, 7. og tirsdag, 8. okt.

– I anledning Fatima-dagen søndag, 13. okt inviteres alle til en samling der vi forteller om menighetens pilegrimsturer til Fatima i fjor og Polen i år. Vi viser bilder og deler erfaringer. MAHD-gruppen står for lett servering. Møtet starter rett etter høymessen på skolens personalrom.

– Onsdag, 16. okt feirer vi minnedagen for St. Olavs dåp. Vi feirer også at det er 1000 år siden St. Olav innførte Kristenretten i Norge. Det blir norsk høymesse i kirken kl. 19:00 med samling og bevertning i Krypten etterpå. Alle er hjertelig velkomne.

– Søndag, 27. okt, kl. 15:00 blir det portugisisk messe på Marias Minde med påfølgende kaffe etterpå. Før messen (kl. 14:00) kan man skrifte på portugisisk i kapellet.

– Alle som ønsker å gifte seg katolsk må gå gjennom et forberedende kurs. Høstens ekteskapskurs har oppstart mandag 21. oktober kl. 18-20 på skolens personalrom og går 4 mandager fremover. Påmelding til menighetskonto-ret eller til en av prestene.

–  Søknadsfrist til St. Paul skole er 15. november. Det gjelder opptak til 1. og 8. klasse.

———————————————————————

Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i Krypten.