Kunngjøringer søndag 2. november 2014

– Katolsk Forum inviterer til sin siste samling dette semester. Dette skjer på personalrommet på St. Paul skole, tirsdag, 11. november kl 1945. Inngangspenger kr 30,- Tema er: “J.R.R.Tolkien og Ringenes Herre – et katolsk forfatterskap” v/Jan Schumacher, Kirkehistoriker og førsteamanuensis ved Menighetsfakultetet, nylig avgått med pensjon.

– Fra 3. november tom 8. november bes det hver kveld kl. 19.30 rosenkrans for de avdøde.

– St. Paul Skole minner om at søknadsfristen for inntak til 1. og 8. klasse i 2015, altså neste høst, er 15.november 2014. Det gjelder barn som er født i 2009 og som skal begynne i 1. klasse, – og barn som er født i 2002 og skal begynne i 8. klasse. Søknadsskjema finnes på websiden www.stpaul.no eller hentes i resepsjonen på skolen.

—————————————————————- (I høymessen)

Etter høymessen er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe i krypten.