KUNNGJØRINGER SØNDAG 19. NOVEMBER 2017

tn_IMG_2813 (2)

– Katolsk Forum inviterer til møte på tirsdag 21. november kl. 19.45 på skolens personalrom. Dag Øivind Østereng vil ha foredrag om: Min vei inn i kirken. Hva fant jeg? Hva forlot jeg? Han er teolog, forfatter og tidligere prest i Den norske kirke. Inngangspenger kr. 30.

 

-Det blir historisk CD-slipp/CD-release her i St.Paul kirke lørdag 25. november kl 16. Orgelklubben Ferdinand står bak CDen: «Colours of Saint Paul».

 

– Kommende lørdag og søndag, 25. og 26. november, får vi besøk av biskop Cantilias fra Filippinene. Han vil holde retrett for den filippinske gruppen og feire den latinske messen på lørdag og den engelske messen på søndag.

 

-Vi oppmoder alle som vet at de ikke er registrert i menigheten om å gjøre det. Fyll ut registreringsarket bak i kirken og lever det til menighetskontoret. Det kan også gjøres via sms. Fremgangsmåte på arket.

 

————————————————————-

(I høymessen) – Etter høymessen er det kirkekaffe i krypten. Alle er hjertelig velkommen