KUNNGJØRINGER SØNDAG 24. DESEMBER 2017

kirke

– I dag er det på samme tid 4. søndag i Advent og Julaften. Det blir vanlig søndagsmesseprogram frem til og med polsk messe kl. 15. Juleprogrammet begynner med familiemesse kl. 17. Julemesseordningen er kunngjort på oppslagstavlene og lagt ut på menighetens nettsider.

 

– Det arrangeres Hellig-tre-kongers-fest i gymsalen på skolen søndag den 7.januar kl. 14.00-16.30. Påmelding i døren. Se plakat på oppslagstavlen.

 

– Nummer 4/2017 av St. Olav Kirkeblad er kommet i postkassene til dem som ønsket gratis abonnement. Bladet er kommet i ny drakt, med til sammen over 80 sider med spennende og variert lesestoff til jul!
Det er fortsatt mulig å abonnere – send sms, epost, eller ring redaksjonen. Mer informasjon på websiden.

 

————————————————————-

(i høymessen) Det er ingen kirkekaffe etter høymessen i dag.