Høstleir på Fredtun

IMG_1677I høstferien dro 32 barn og 7 ledere til Fredtun leirsted på Karmøy. Katolsk høstleir hadde hellighet som tema. Dette passet fint siden datoer for leir sammenfallet med besøket v relikvier av den hellige Therese og hennes foreldre i vår menighet. Den lille veien til hellighet er det viktig å bli kjent med også som barn. Pater Josef fra St. Josef kirke i Haugesund besøkte leiren to ganger med messe og katekese hvor han fokuserte på temaet hellighet og hvordan være trofast som barn og ungdom, som skoleelever i dagens Norge.

I løpet av denne høstferie uken var selvfølgelig også tid til å ha det gøy, og litt «skummelt» når mørketiden nærmer seg. Den tradisjonelle leirfesten hadde grøsser som tema… Deltakerne koset seg med mange leker som «rød og blå» og «mørke gjemsel», med film og god mat.

“Så kom vi tilbake våre hjem og til skole med mange gode minner”  – sier leirsjef Johann Falkenberg

IMG_1659

IMG_1699

IMG_1641 IMG_1766