Vi synger julen inn

DSC_0926Årets julekonsert med St Paul korene – både voksne og barn – var til stor glede for publikum.  Variert program med norske julesanger som «Mitt hjerte alltid vanker» (med første vers sunget av Matias Ojarzun Sandvei fra barnekoret) og tradisjonelle sanger fra Italia, Tyskland, England, USA og Sverige og noen klassikere, som «Personent Hodie»  arrangert av Gustav Holst og Händels «For unto us a child is born». Også i år fikk vi høre «Mary had a baby» med solo fra Einar Kjellback. Det bør også nevnes at elever fra Orgelklubben Ferdinand Maria Nguyen, Noah Gitondo, Leo Pichler og Michael Sargado satt ved orgelet og i tillegg spilte Mila Franaszczuk spilte saksofon, Clara og Katarina Nguyen spilte en duett for fiolin og cello og Stephen Alexander Evanger akkompagnerte på piano.. Konserten ble avsluttet med allsang: «Deilig er Jorden».
DSC_0911DSC_0916DSC_0918DSC_0920