Ekstrem korsvei

Ekstrem Korsvei er en bønnevandring alle vandrer på egen hånd i stillhet gjennom natten. Deltagerne går den ekstreme korsveien på eget ansvar. Siden det ikke kan være felles offentlige arrangementer blir det ikke felles start i år. Likevel kan de som velger å gå Korsveien få individuell velsignelse. Fredag 3. april er St. Paul kirke åpen mellom 17.00 og 19.00. De som vil kan komme i kirken for personlig bønn. Det vil være prester i kirken hvis noen trenger samtale eller skriftemål (Dette blir på polsk). Velsignelse enten kl 19.00, eller tidligere hvis man ønsker å begynne å gå tidligere.

Mer informasjon om ruten og mulighet for å laste ned KML-fil med rute som kan brukes på mobilen finnes her.

Tekster til meditasjoner ved korsveiens stasjoner finnes her.

I år ber vi under den ekstreme korsveien om frelse for verden fra pandemien: at virusspredningen tar slutt, om krefter og helbredelse for de syke, for deres familier og for helsearbeidere.