Messedeltakelse i St Paul kirke

Som kjent må alle ha billett for å være sikret plass i kirken under messene på grunn av antallsrestriksjoner og registrering av hvem som er til stede. Stadig flere passer på å bestille billett, men etter hvert er det blitt et økende problem at det er reserverte plasser som ikke blir benyttet. Folk er tidlig ute og sikrer seg plass, men møter ikke opp. Dermed blokkeres plassen for andre som kunne tenkt seg å gå til messe, kirkens kapasitet blir ikke utnyttet og færre troende enn det vi har kapasitet til vil kunne delta på messene.

Det er derfor veldig viktig at de som har billett de ikke vil benytte likevel passer på å avbestille denne, helst innen midnatt dagen før messen. Se hvordan dette gjøres her.

Det er også viktig at de som har billett møter opp i god tid til messen. Er man ikke på plass når messen begynner, vil plassen kunne bli gitt til eventuelle andre som er der uten billett, eller troende som er i Krypten på de messene hvor Krypten er i bruk vil få komme opp i kirken. De som kommer for sent vil derfor ikke lenger være sikret plass selv om de har reservert plass tidligere.