Jubileumsgave

Om noen skulle ønske å gi en liten gave i anledning Franciskus Xaverius søstrenes 120 årsjubileum, så er det mulig å sette inn penger til Caritas barnehjem i Gniezno i Polen på kontonummer 3625.58 60504. Innsamling av klær og midler til dette barnehjemmet har vært søstrenes store hjertesak i mange årtier.

Vi har nylig fått melding om at det nå er 63 barn på barnehjemmet, og at de minste skal ha første kommunion i vår. Med penger fra Bergen skal jentene nå få nye hvite sko. «Huset har mange hvite kjoler og kranser hengende på loftet, som barna bruker hvert år i mai, men sko er noe alle trenger. Fader Andreas (som har vært tilknyttet barnehjemmet i over 40 år) skal ta guttene med og kjøpe gummisko til dem. Heldigvis får de gode rabatter, især når de forteller de har fått penger fra utlandet.

Corona smitten er meget høy i Polen akkurat nå, så de er veldig forsiktige på barnehjemmet. Barna drar ikke hjem og kan ikke få besøk, og de går ikke på skolen, men blir undervist på barnehjemmet.»

De setter utrolig stor pris på denne støtten fra Bergen, og bruker pengene med omhu og forsiktighet. Takk for ditt bidrag!