KUNNGJØRINGER SØNDAG 3. DESEMBER 2017

tn_IMG_2813 (2)

– Familiemessen som skulle ha vært idag kl. 13, faller bort. I stedet blir det feiret en ekstraordinær tamilsk messe. F. Jeyanthan kommer fra Oslo for å feire denne messen.

 

– Etter den tamilske messen arrangeres det en Bibel-quiz for barna i den tamilske katekese. Den finner sted på skolen i 3. etasje. Alle er hjertelig velkommen.

 

– Katolsk Forum inviterer til nytt møte på tirsdag 5. desember kl. 19.45 på skolens personalrom. Professor i kunsthistorie, Gunnar Danbolt, vil ha foredrag om: «Julekrybben i Kirkens liv». Inngangspenger kr. 30.

 

– På onsdagene, 6. og 13. desember blir det feiret Roratemesser i Sta. Sunniva kapellet på Florida kl. 7.45. Alle er hjertelig velkommen.

 

-Det blir «Barnas julekonsert» med Orgelklubben Ferdinand og St. Paul barnekor på mandag 11.desember kl. 16.15.

 

-St. Paulkoret vil ha sin julekonsert på onsdag 13. desember kl. 20.30.

 

-Guttekoret Byron Consort fra England besøker menigheten og vil gi en julekonsert sammen med Orgelklubben Ferdinand på lørdag 16. desember kl. 16. De vil også delta på den latinske messen samme dag kl. 18.

 

-Vi minner om at Orgelklubbens CD « Colours of St. Paul», bøker og julekort er til salgs på menighetskontoret. Langåpent på onsdager.

 

 

-Det blir i dag innsamling til Adventsaksjonen ved utgangen.

—————————————————————————

(I høymessen) – Etter høymessen er det kirkekaffe i krypten. Alle er hjertelig velkommen.