Katolsk bibelskole i Bergen

Peder, bibelskole

Peder K. Solberg er prosjektleder for bibelskolen.

Endelig kom godkjennelsen fra Utdanningsdirektoratet. Allerede til høsten kan St. Johannes katolske bibelskole åpne dørene for sine første elever.

“St. Johannes katolske bibelskole er den første av sitt slag i Norge. – Skolen passer for alle som vil sette av tid til å lære om den rike katolske tro, tradisjon og historie og vil være nyttig for dem som kan tenke seg å tjene Kirken”, sier prosjektleder Peder K. Solberg. (bildet). Han nevner også at “Rammen for det hele vil være gudstjeneste- og bønnelivet i fellesskapet på Marias Minde, som tar menneskets åndelige integritet og behov på alvor”,

Bibelskolen arbeider nå med ny nettside, en Facebook-profil og dessuten egne brosjyrer. De skal være på Facebook i løpet av en uke, mens nettsiden tar opptil et par. De som ønsker mer informasjon før denne tid, kan nå skolen på e-postadressen bibelskolen@katolsk.no.

Les mer på katolsk.no.