Ekstrem Korsvei

Ekstrem korsveiDen polske gruppen inviterer alle unge og spreke til “Ekstrem Korsvei” på fredag 7. april (før Palmesøndag). Denne Korsveien er en utfordring – man skal gå over 30 km om natten, alene og i stillhet. Man skal teste seg selv og erfare både smerte og tretthet og gjennom dette overvinne egne begrensninger. Det er slitsomt, men nettopp da kan man møte Jesus som endrer våre liv. Alle deltakere får kart og meditasjonstekst til de 14 stasjonene i Korsveien. I fjor var det 26 tusen deltakere i Ekstrem Korsvei i 11 land. Vi ønsker at det blir enda flere i år…

Ekstrem Korsvei i Bergen begynner 7. april med messe i St. Paul kirke kl. 19.00. Etter messen begynner alle å gå langs traseen på 34 km. Fra Bergen sentrum til Sandviken, Eikeviken, Hellen og Eidsvåg og deretter langs Langevatnet, Munkebotsvatnet and Storevatnet, opp Rundemannen, til Fløyen og tilbake til kirken gjennom Nordnes.

Interesserte kan ta kontakt med p. Tao. Mer informasjon finnes på engelsk på http://www.edk.org.pl/en/choose-your-route/kosciol-sw-pawla-kosciol-sw-pawla-650.html .